Taptuk Emre Ortaokulu

Vizyon: Çevrenin spor, bilim, kültür ve sanat merkezi bir okulu olmak

Misyon: Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, milli eğitimin genel ve özel amaçlarını benimsemiş kendisi ve toplum ile barışık, iletişime açık, ruh sağlığı ve gelişimi iyi olan, iyi bir öğrenci, iyi bir insan ve iyi bir toplum yetiştirmektir.

Başarılar: Okulumuz 2021 yılında e-Twinning faaliyeti kapsamındayapılan başarılı çalışmalardan dolayı Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir.

Saatler: 09.00-15.10
Isınma: Katı Yakıt Kalorifer
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Halk Otobüsleri S68, K68 No lu araçlar ile şehir merkezine ulaşım sağlanmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: e-Twinning

WEB - https://taptukemreoo.meb.k12.tr

Adres - Ağapınar Mah. Odunpazarı/Eskişehir

Kütüphane Kitap Sayısı :1964
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Agrıdan göç eden ailelerin çoğunlukta olduğu, daha çok hayvancılıkla geçinen bir köydür.

Adres - Ağapınar Mah. Odunpazarı/Eskişehir

Ulaşım Okulumuz Eskişehir-Alpu yolu üzerinde bulunan Ağapınar Mahallesinde bulunmaktadır. Eskişehir kent merkezine 20 km uzaklıktadır. Alpu, Mihalıcçık ana yolu üzerinde bulunması nedeniyle Alpu, Mihalıcçık ilçeleri ve diğer belde ulaşım araçları ile rahatlıkla ulaşım sağlanabilmektedir. Ayrıca belediye otobüsü günde 3 kez mahalleye sefer düzenlemektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık ESKİŞEHİR İL MERKEZİNE 20 km dir.